Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Leves / meleg recept ( tálaláskor ) » Tyúkhús leves

felvitel dátuma: 2011-08-21 16:25:11       mai nézettség: 1       nézettség: 2106
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

1,5 kg-os friss tyúkaprólék
2 szál sárgarépa
2 szál fehérrépa
zellergumó
kis darab karalábé
1 db zellerlevél
1 db vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
petrezselyem zöldje
párszem egészbors
késhegynyi majoranna

egy szelet paradicsom
kicsi zöldpaprika
1,5l viz

A fűszerek Toldi Fűszer termékek: www.toldifuszer.hu

Előkészületi idő: 2 perc


Főzési idő: 120 perc
Elkészítés:

Hidegvizben felteszem a megtisztitott aprólékot fözni, közben megtisztitom a zöldségeket, mikor az alaplé felforrt, leszűröm a habját és bezöldségelem majd füszerezem sóval, borssal esetleg egy kis erőspaprikával.
Hagyom lassan gyöngyözni kb 2-3 órát.
Amikor a hús megpuhult, a levest pihentetem egy 20 percet, majd leszűröm.
A zőldségeket és a húsokat külön tálra rendezem.
A levest befőzöm cérnametélttel külön egy kislábasban a leveslevében majd leszürőm és forrón tálalom.

Szakács: Márta


Film link: http://www.receptlap.hu/edit_recept?edit=1&id=4526

Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.