Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Leves / meleg recept ( tálaláskor ) » Uborkaleves

felvitel dátuma: 2011-02-08 12:53:57       mai nézettség: 1       nézettség: 1483
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:
pulyka: 0.30 kg
sertéshús: 0.30 kg
leves zöldség: 0.40 kg
só, bors, ételízesítő: izlés szerint
uborka: 0.20 kg

Előkészületi idő: 20 perc


Főzési idő: 90 perc
Elkészítés:

A húsokat megmossuk és kockára daraboljuk.
Vízzel föltéve forrás után lassan 1,5 óráig forraljuk.
1 óra forráskor beletesszük a leves zöldséget és addig forraljuk csendesen amig a hús puhára nem fől.
Levesszük a tűzről pár percre, hogy lehiggadjon, és megszűrjük a levet. Majd beletesszük a reszelt uborkát és mégegyszer forraljuk.

Szakács: János


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.