Az uborkákat megmossuk, leszárítjuk.
A kígyó uborkát héjastól leszeljük, a fürtös uborkát megpucoljuk és úgy szeljük le a Konyhaművész szeletelővel.
A Kristálytálban levő szeletelt uborkát enyhén megsózzuk, összekeverjük.
Rátesszük a cukrot és az ecetet, ezzel is jól elkeverjük.
Félretesszük, közben néha megkeverjük.
Mikor már engedett jócskán levet, átkeverjük, megkóstoljuk és ízlésünkhöz igazítjuk.
Mikor az íz megfelelő számunkra, a fokhagymát is beletesszük, átpréseljük a TW Fokhagymanyomón, vagy nagyon apróra vagdaljuk.
Belekeverjük a salátába.
Megszórjuk pirospaprikával és elkeverjük ezzel is.
Van aki csak a tetejére szórja a pirospaprikát, ez ízlés és szokás kérdése.
Rátesszük a tálra a tetejét és tálalásig hűtőbe tesszük az uborkasalátát.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!