lencsesaláta:
A virslit ha műbeles megpucoljuk,és egy tűzálló tálba tesszük,egymás mellé szorosan,félbevágva.
Majd a fokhagymával elkevert tejfölt rácsurgatjuk ,elkenjük egyenletesen,hogy takarja a virsliket,és 200 fokos sütőben megsütjük.Nem kell letakarni.a tetejét megszórjuk kevés delikáttal és őrölt borssal.A tejfölbe nem kell só,mert a virsli sós.
Amíg sül a virsli a megpucolt krumplit megfőzzük.Pürét készítünk belőle.
A lencsesalátát előző való nap elkészítettem apróra vágott lilahagymával.Megfőztem és kevertem neki ecetes-cukros levet.Új év napján,már évek óta ez az ebéd.
Remélem elnyerte a tetszéseteket!
Jó étvágyat hozzá!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!