Anita, nagyon szeretem ezt a levest és Te fantasztikusan megfozted. A múltkor kérdezték a tévében, hogy mitol is újházi ez, azóta tudom csak, de Te is tudod, ahogy látom. Gratula!
A fűszerek Toldi Fűszer termékek:
Névadója Újházi Ede színművész volt.
Ez a recept annyiban saját, hogy én egyben főzöm a levest az összes zöldséggel, míg más források szerint a borsót, karfiolt, gombát külön-külön lábaskában főzik meg.
Anita, nagyon szeretem ezt a levest és Te fantasztikusan megfozted. A múltkor kérdezték a tévében, hogy mitol is újházi ez, azóta tudom csak, de Te is tudod, ahogy látom. Gratula!
Köszönöm szépen Anna! Én is imádom! Tudta ez az Ede, hogy mitől döglik a légy :)! Állítólag eredetileg kakasból szerette megfőzetni a levest.
Én még sosem próbáltam, de enni ettem, és nagyon ízlett! Nagyon guszta a tied is! Valószínűnek tartom, hogy hamarosan kipróbálásra kerül ez a recept is! :)
Köszönöm szépen Marika! Én is szeretem, különlegesebb alkalmakkor szoktam így készíteni a vasárnapi húslevest.
hm:)de ennék ilyet:)ki lesz próbálva:)
Biztos ízleni fog, Renáta:-)!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!