A burgonyátalaposanmegmossuk, egyfedelesserpenyőbetesszük, hozzáadjuk a csíkokraszeleteltszalonnát, 5 dkgvajat, sózzuk-borsozzuk, ésfelöntjük kb. 1 dl vízzel.
Fedőalattelkezdjükpárolni, közben a vizetpótoljuk.
Amikormármajdnempuhárapárolódott (kb. 10-15 perc), hozzákeverjük a mustártés a mézetésegyüttrotyogtatjuktovább, amígszépsűrűmázatnemkapunk (kb. 7-10 perc).
A megtisztítottésfelszeletelthagymát a maradékvajonmegsütjük, közbensózzuk.
Amikor a burgonyaelkészült, tálraszedjükésmegszórjuk a vajbansülthagymával.
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Hirdetések
Ittmegtanulfőzni. Sütésitudományát, ötletétörökítse meg, helyezze el receptjeit. Receptmelléfotó. Vegyenrésztfolyamatoshavinyereménysorsoláson!
Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.