Hozzávalók a piskótához:
A két piskótalaphoz:,5-5 db tojás,
5-5ek.eritrit,xilit,vagy cukor,
5-5 ek. liszt,ki milyet használ(én teljes kiőrlésűt)
2 csipet só,
összesen 1 cs. sütőpor
Elkészítés:
Az első 5db tojást szétválasztjuk és a fehérjét az 1 csipet sóval és 5ek édesítővel géppel jó habosra verjük,majd hozzáadjuk a tojások sárgáját és tovább habosítjuk.Ha elég habos, fakanállal óvatosan belekeverjük az 5 ek. átszitált lisztet,amihez a sütőport is hozzákevertük.
35x40 cm. sütőpapíros tepsibe simítjuk és 175 fokon világosra sütjük.
Ugyanígy késztítjük el a másik lapot is.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!