Elkészítés:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk és 3-4 órára hütőbe tesszük.
A töltelékhez a tojás sárgáját a cukorral kikerverjük, majd hozzáadjuk a diót, kakaót, sütőport és a 6 tojás fehérjéből keményre vert habot.
A krémhez a pudingot a tejben megfőzzük, teljesen kihűtjük. A margarint a cukorral kikeverjük, majd a kihűlt pudinghoz adjuk.
A tésztát két részre vesszük, egyik felét kinyújtjuk és a tepsi hátoldalán megsütjük 15perc alatt. A másik felét a tepsibe fektetjük, erre ráöntjük a tölteléket és mehet a sütőbe 20-25 percre. (Érdemes tűprobával nézegetni!)
Ha megsült, rákenjük a krémet, erre tesszük az előre megsütött lapot. Porcukorral meghintve tálaljuk.
Jó étvágyat! 😊
Tipp: Érdemes vékonyan megvajazni a tepsi hátát, úgy könnyen lecsúszik róla a megsüt tésztánk. 😉