Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Vadraguleves cipóban

felvitel dátuma: 2011-02-07 20:37:38       mai nézettség: 1       nézettség: 3086
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:
vadapróhús: 40 dkg
csontleves: 2 l
vargánya gomba: 10 dkg
tejszín: 2 dl
cipó: 4 db
vaj: 1 evőkanál
sárgarépa: 2 szál
zöldség: 1 szál
liszt: 2 evőkanál
citrom karika: 4 db
só, bors, tárkony: ízlés szerint
Előkészületi idő: 30 perc


Főzési idő: 40 perc
Elkészítés:
A megtisztított és apró kockára vágott vadapróhúst lepirítom vajban. A lepirított húst felengedem a csontlevessel, készre főzöm a megtisztított apró kockára vágott vegyeszöldségekkel és a gombával.
Tejszínnel és egy kevés liszttel behabarom.
Ízesítem sóval, fekete őrölt borssal, és friss tárkonnyal. Közben a cipó 1/3-át levágom és a nagyobb résztből kivájom a belét, majd sütőben megpirítom.
A kész cipóba találom a forró levest, citromkarikával díszítem.
Szakács: János


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.