A tésztához:
80 dkg liszt
1 dl olaj
1 ek cukor
0,5 l langyos tej
5 dkg éleszto
A toltelékhez:
1 csomag lágy margarin
3 tojássárgája
1 ek só
Tetejére:
1 tojás
reszelt sajt
koménymag
Kevés langyos tejben megfuttatjuk az élesztot. Osszedagasztjuk a tésztához valókat. KELESZTENI NEM KELL! Dagasztás után négyfelé vesszuk a tésztát.
Kozben a toltelékhez habosra kikavarjuk a margarint, a tojássárgáját és a sót.
Kinyújtjuk a tésztát és megkenjuk a toltelékkel. Feltekerjuk, mint a bejglit és 2 centis szeletekre vágjuk.
Tojással megkenjuk. Koménymaggal és reszelt sajttal megszórjuk. 200 fokon sutjuk, kb. 30 percig.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!