Elkészítése:
A tésztához a tojásfehérjét a cukorral felverjük, közben a tojássárgát, valamint a vizet belerakjuk és jól felverjük. Ezután a lisztet a dióval és a szódabikarbónával óvatosan hozzákeverjük. Az így kapott masszát egy kb. 29x33-as tepsiben, miután kikentük és kiliszteztük megsütjük. A krémhez a tejet a pudinggal felfőzzük. A Ramát a porcukorral kikeverjük, majd a kihűlt pudinggal összekeverjük (egy nagyon laza krémet kapunk), majd hűtőbe tesszük, hogy összeálljon. A tészta tetejére tesszük, ezután rárakjuk a tejszínhabot, majd csokoládéreszelékkel megszórjuk
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!