Hozzávalók:
6 dl tej
2 tojás sárgája
3-4 evőkanál cukor /ízlés szerint/
csipet só
2 evőkanál liszt, vagy vaníliás pudingpor, esetleg étkezési keményítő
reszelt citromhéj /elhagyható/
2 cs. vaníliás porcukor, vagy 1 evőkanál vanília aroma, jó esetben van.rúd
Elkészítés:
A sodóhoz, a cukrot, sót, lisztet /vagy pudingot/ szárazon elkeverem, hozzáadom a két tojássárgáját, majd egy kis tejet és simára keverem. A forró tejjel, folyamatosan keverve megfőzöm. Adok hozzá vaníliás cukrot /esetleg aromát/és reszelt citromhéját.
Túrógombóchoz, vagy aranygaluskához tálalom.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!