A margarint megolvasztjuk, hozzáöntjük a liszthez, adjunk hozzá 2 evőkanál cukrot, egy csipet sót, 2 tojássárgáját, és a tejfölből egy evőkanálnyit. Gyúrjuk tésztává, és osszuk két részre.
Egy tepsit (kb. 25x40 cm) kenjünk ki margarinnal, és az egyik tésztacipót nyújtsuk ki akkora téglalappá, hogy teljesen befedje a tepsi alját.
Erre jön a következő töltelék: a cérnametéltet megfőzzük (a főzővizébe tegyünk egy csipet sót). A túrót jól összetörjük, hozzáadunk 3 tojássárgáját, a majdnem 2 dl maradék tejfölt, a mazsolát, a kihűlt cérnametéltet és ízlés szerint édesítsük. A tojásfehérjéket verjük kemény habbá, és óvatosan forgassuk bele a túrós masszába. Ezt a keveréket öntsük a tepsiben fekvő tésztára, majd nyújtsuk téglalappá a másik cipót is, és fedjük le vele a túrót. Egy villával vagy hústűvel szurkáljuk meg a tészta tetejét, hogy a gőz távozni tudjon belőle sülés közben. Kb. 40 perc alatt készre sül. Tálalás előtt szórjuk meg egy kevés porcukorral, és fogyasszuk el. :)