Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Vasi pecsenye

felvitel dátuma: 2011-08-23 17:39:08       mai nézettség: 1       nézettség: 2891
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

4 nagyobb vagy 8 kisebb szelet karaj csont nélkül

4-5 gerezd fokhagyma

4 dl tej

20 dkg finom liszt

őrölt fekete bors

étolaj

1 teás kanál pirospaprika

Előkészületi idő: 20 perc

Sütési idő: 20 perc

Elkészítés:

Előkészítés: A húst kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. A fokhagymát lereszeljük vagy fokhagymanyomón  átnyomjuk és a tejbe keverjük. A húst a fokhagymás tejbe áztatjuk egy napra.

Elkészítés: A karajt lecsepegtetjük, pirosparikával elkevert lisztbe  forgatjuk és szép pirosra sütjük. Tetszőleges körettel tálaljuk.

Szakács: Kautz József


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

10/10 gzsuzsa 2011 augusztus 26

hmm, finom

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.