4 vastagabb szelet sajt
1 db kisebb zsenge tök, vagy 2 zsenge cukkini
1 db padlizsán
8 db gomba
A panírozáshoz:
tojás
rizsliszt
GM zsemlemorzsa
só
Sütéshez:
étolaj
A tököt, padlizsánt tisztítsuk meg, majd vékonyra szeljük fel, kissé sózzuk be.
Készítsük elő a panírozó felszerelést, az első tálkába rizslisztet teszünk, a másodikba tojást ütünk, amit kissé megsózunk villával felverünk, a harmadikba gluténmentes zsemlemorzsát öntünk.
Majd a felszelt zöldségeket először a rizslisztbe, a tojásba, és a GM morzsában megforgatjuk, a sajtszeleteket kétszer panírozzuk be, hogy sütés közben a sajt ne folyjon ki.
Friss zöldségekkel, esetleg sült krumplival és tartármártással kínáljuk,
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!