20 dkg-os süllő
20 dkg ponty Orly módra
20 dkg filézett harcsaszelet rántva
20 dkg kecsege roston
só, fűszerkeverék ízlés suerint
tojás, liszt, zsemlemorzsa panírozáshoz
fél dl sör
olaj a sütéshez
25 dkg rizs
5 dkg zsenge borsó
30 dkg burgonya
friss zöldség, citrom a díszítéshez
A halakat megtisztítom, majd enyhén sórom és fűszerezem.
A süllőt paprikás lisztben megforgatom és roston megsütöm.
A pontyot Orly módon ( sörtésztában ) készítem el.
A filézett harcsaszeleteket kirántom ( liszt, tojás, zsemlemorzsa )
A kecsegét roston sütöm meg.
Mindegyik sülthalat enyhén citromlével megszentelem, vagy díszítésnél több citromkarikát teszek.
Más és más ízt kapok a halakból, mivel más sütési technikával készítem el. Érdemes kipróbálni.
A burgonyát megtisztítom, csikokra vágom, majd forró olajban megsütöm.
A rizst és a borsót puhára főzöm.
Friss zöldséggel és citrom karikával díszítem tálaláskor.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!