Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Vegyes savanyusag

felvitel dátuma: 2014-05-27 13:36:34       mai nézettség: 1       nézettség: 1458
részletes recept
Hozzávalók 1 személyre:
1 Kaposzta 3 kaliforniaiPaprika ( tobb szinu) 1 nagy fej hagyma 4-5 savanyu uborka 1 kozepes sargarepa So,bors Leve: ecet Cukor Orolt bors Mustarmag Viz Baberlevel
Előkészületi idő: 20 perc


Elkészítés:
Osszevagjuk a zoldsegeket tetszoleges meretre,majd sozzuk,borsozzuk es jol keverjuk ossze. Elkeszitjuk a salata levet. Felforraljuk a vizet. Egy kancsoba tegyuk a savanyusag levenek hozzavaloit es forrazzuk le ,mikor kihult ontsuk a sotol kinyomkodot zoldsegekre. A salatahoz valokat kicsavaras utan tehetjuk befottes uvegekbe vagy muanyag dobozba is, majd ontsuk ra a kihult es leszurt salata levet.lezarva hutoben taroljuk. Ahogy lehult fogyaszthato. A lehez valokhoz azert nem irtam mennyiseget ert mindenki mashogy szereti.Van aki edesen ,van aki savanykasan. 2 l- es kancsoba tettem 3-4 baberlevelet ,kb 1 tk mustarmag,csipet orolt bors 2-3 ujnyi vastagon cukor a kancsoba es ecet.
Szakács: evi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.