Hozzávalók:
6 db főtt tojás,felcsíkozva
30 dkg párizsi,vagy sonka,felkockázva
1 db piros színű paprika,kockára vágva
3 db közepes csemegeuborka,felkockázva
2 szál újhagyma zöldjével együtt, karikára vágva
2 dl tejföl
Házi tartármártás,ami:
2 dl tejföl,1tk mustár,csipet só,pici édesítő keveréke.
1,1/2 húsleveskocka
20g porzselatin
Elkészítés:
2 dl vízbe 1,1/2 húsleves kockát felfőzünk, ha langyosra hűlt 1 csomag porzselatint (20 g) hozzákeverünk és forrásig főzzük, majd langyosra kihűtjük és az összes hozzávalóval összekeverjük. Folpackkal bélelt őzgerinc formába öntjük és kihűtjük. Kiemeljük a tartóból, levesszük róla a folpackot és szeleteljük.
Jó étvágyat hozzá!
saját recept
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!