Hozzávalók: Tésztához: 9 db. tojás, 9 evőkanál liszt, 9 evőkanál cukor, 3 cs. sütőpor.
Krém: 6 dl.tej, 2 cs. tejszin ízű pudingpor,25 dkg. margarin, 20 dkg. cukor, 15 dkg. ét torta bevonó.
Elkészítés:3 tojást, 3 evőkanál cukorral kikeverünk, hozzáadunk 3 evőkanál lisztet, 1 cs. sütőport, és zsírozott lisztezett tepsiben sütjük. Ezt még kétszer megismételjük, így 3 lapunk lesz.
Krém:A tejben felfőzzük a pudingokat, hülni tesszük. margarint a cukorral kikeverjük, és a kihült pudinggal összekeverjük.A csokit gőz felett felolvasztjuk..
Összeállítás: Az első lapra kenjük a krém lelét, csorgatunk rá olvasztott csokit, rákenjük a krém másik felét, arra is csorgatunk csokit. Az utolsó piskótalappal befedjük ,és csokit olvasztunk rá. Én magasabbat akartam, és 5 lapot sütöttem, és a krémhez 3 pudingot főztem,9 dl. tejben.Így a tetejére is került a krémből és a csokiból.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!