Egy kis langyos tejben fel futattjuk az élesztőt (kb 10-15 perc). A többi hozzávalót a tej kivételével egy nagy tálba tesszük. Ha az élesztő kész, hozzá adjuk azt is és össze keverjük, közben adagoljuk hozzá a maradék tejet.
Addig dagasztjuk, amíg a tészta el nem válik az edény falától, liszttől függően 5-10 perc kb.Ha kész, letakarva a duplájára kelesztjük.
A megkelt tésztát kissé átgyúrjuk, majd formázhatjuk. Sütőpapírt teszünk a tepsibe, kicsit kikenjük olajjal, a tészta tetejét pedig a tojással.
Virsli helyet, vagy mellé lehet bele tölteni bármit, én káposztásat is csináltam.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!