1 cs.Tante Fanny friss pizza tészta /400g/
4 pár virsli
4 evőkanál mustár
1 db tojás
1 ek.szezámmag
1 ek. lenmag
Előkészítés:
A tésztát 2-3 mm vastagságúra nyújtjuk.
Elkészítés:
A tésztából 3-4 cm széles csíkokat vágunk.
Mindegyiket megkenjük mustárral.
A virsliket egyesével a mustárral megkent tészta csíkokba csavarjuk.
A tekercseket sütőpapírral kibélelt tepsibe tesszük, megkenjük felvert egész tojással és megszórjuk a szezám és lenmaggal.
Előmelegített sütőben szép pirosra sütjük.
Tálalásnál tehetünk mellé mustárt vagy/és ketchupot.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!