Hozzávalók:
4-5 db cékla, 2-3 szál sárgarépa,1 kg alma
Elkészítés:
A zöldségeket és az almát megtisztítom és gyümölcscentrifugával kinyerem a levüket.
A sárgarépának ugyan nincsen sok leve, de azért így is csurran-cseppen, szerintem érdemes beletenni.
Ha nincs otthon esetleg gyümölcscentrifugád, ne csüggedj! Vágd össze apróra a hozzávalókat, majd egy kis mennyiségű vízzel tedd a turmixgépbe, és jó alaposan turmixold össze. Ezt követően egy tüll anyagon (vagy nylonharisnyán, vagy sűrű szövésű textílián szűrd le az egészet!)
Nagyon egészséges roboráló a szervezetünknek .
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!