Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Zöldség étel receptek » Vödrös savanyúság

felvitel dátuma: 2011-09-06 19:31:30       mai nézettség: 2       nézettség: 3311
részletes recept
Hozzávalók 9 személyre:

fekete bors

mustár mag

köménymag

babérlevél

torma

kapor

koriander

borókabogyó

 

1 liter vízhez szól a hozzávalók : 2,5  10% ecet

15dkg cukor

3 dkg (2 csepott evőkanál)

1 mokkáskanál borkén por

ezt összekeverjük és ráöntjük a zöldségekre.

főzni,gőzölni nem kell,nagyon sokáig eláll és a levet sem kell cserélni

Előkészületi idő: 0 perc


Elkészítés:

Készülhet :fa,üveg, műanyag  edényben nagy mennyiségben is.

Az edény aljára szórjuk a fűszereket,majd erre tesszük , amit savanyítani szeretnénk.

Pl: paprika, zöldparadicsom, hagyma, uborka, karfiol, zöldbab, kis dinnye, pici tök,káposzta  stb

Folyamatosan,ahogy terem,vagy kifogy az edényből úgy rakjuk.

Majd elkészítjük a savanyúlevet és ráöntjük a zöldségekre.Légmentesen zárjuk az edényünket. Mehet is a kamrába vagy polcra a helyére.

Szakács: Rena


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

10/10 Timcsi 2011 szeptember 07

Szia!Nagyon szép gusztusos,finom is lehet az biztos!:)Majd meg kóstoljuk!:)Ügyes vagy,puszim!

0/10 Renáta 2011 szeptember 07

Így van lesz hozá minden féle fini pecsenye...Köszike !! Puszi!

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.