Nagyon jól néz ki!
5l víz,
3dl ecet, (10%-os)
50 dkg cukor
20 dkg só,
2dkg natrium benzoát,
2 dkg citromsav,
1/2 dkg borkénpor babérlevél.
bors
Mehet bele:
káposzta,
paprika,
hagyna,
uborka(ne vágjátok nagyon vékonyra)
cukkini szelet,
répa karika vagy amit a család szeret
Addig lehet a levet használni míg "el nem fárad" általában tavaszra kifogy.
Ha ujra tesztek bele zöldséget 3 napot várni kell vele utána fogyasztható!
Elkészítem a levet, nem kell főzni csak simán a vízben elkeverni a hozzávalókat.
Ezután lehet beledobálni az összedarabolt anyagokat.
Én csak vegyesvágottnak használom!
Úgy is lehet még elkészíteni ha van már alapanyag azt leszelni hozzátenni a sót és egy éjszaka állni hagyni utána beletenni a többi hozzávalót (cukor stb) felönteni vízzel összekavarni és a kamrába tenni és ahogy bővül a felhozatal lehet beleszelni a zöldségeket!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!