Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Őszi receptek » Vörösáfonya lekvár és kompót

felvitel dátuma: 2011-09-14 09:33:13       mai nézettség: 1       nézettség: 2546
részletes recept
Hozzávalók 6 személyre:

1 kg vörösáfonya
30 dkg cukor
1 l víz

Lekvár

1 kg vörösáfonya
40 dkg cukor
1 dl gyümölcslé (alma, narancs stb.)

Előkészületi idő: 15 perc


Főzési idő: 15 perc
Elkészítés:

Az áfonyát tésztaszűrőben vízcsap alatt megmossuk.
 A vizet a cukorral felforraljuk, beleöntjük az áfonyát, és kb. 5-10 percig főzzük. Üvegekbe rakjuk, lezárjuk és szárazdunsztba tesszük. A lekvárnál ugyanúgy járunk el csak a gyümülcslében főzzük, és pár perccel tovább.
Elméletileg nem kell hozzá tartósítószer, de én mindennek a tetejére teszek egy minimális mennyiséget, mert az én kamrám elég meleg.

Szakács:


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.