3-4 cm-es kockákra vágjuk a csirkét, 10 percre bepácoljuk.
A gombákat és a sörretkeket is felszeleteljükk, kicsit a zöld száruk is maradhat, izletes.
Kevés olajon pirosra sütjük a zöldségek (lótuszgyökér, sörretek, gomba) mindkét oldalát, sózzuk, borsozzuk. majd kiszedjük egy tányérba.
A húst keményitőbe forgatjuk, majd az előző serpenyőben megsütjük, és rázogatás közben hozzáöntjük a szószt.
Jól beleforgatjuk a húst, hozzáadjuk a zöldségeket is, és összekeverjük.
Addig sütjük, amig karamellizálódik a szósz, majd tálaljuk.
Jó étvágyat kivánok!!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!