2 dl laktózmentes tejföl
1 tojás
kb. 5-6 evőkanál zabkorpa vagy zsemlemorzsa
kapor, petrezselyem
kevés reszelt sajt
A spárgának végéből 2-3 cm-t levágunk, a többit meghámozzuk és 10 percre sós vízbe teszük főni 1 kávéskanál barnacukorral (xilit v.stevia is lehet).
A spárgát 2-3 cm darabokra vágjuk.
A tojást összekeverjük a reszelt sajttal és a tejföllel. Hozzáadjuk a kaprot és a petrezselymet.
Egy kis tepsibe vagy hőálló jénait kivajazzunk, aztán meghintjük zabkorpával vagy zsemlemorzsával. Rárakjuk a spárgát, majd a tejfölös mártást.
15 percig 180 fokon légkeveréssel sütjük, majd 5 perc grillre állítjuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!