Zablisztet még nem használtam,itt az ideje kipróbálnom!Nagyon guszta a pizza!
Nagyon laktató, ezért merészkedtem két főre írni az adagot.
A tészta alapot összedolgozom. Egy serpenyőben felhevítek egy evőkanálnyi zsírt, majd a tésztát beleöntöm és az egyik felét készre sütöm pár perc alatt, a tetejére egy evőkanálnyi zsírt öntök, megfordítom és azt is megsütöm, hogy ne legyen nyers. Egy tepsi alját kikenem kicsit zsírral és ráhelyezem a tésztát, megpakolom a feltétekkel. Előmelegített sütőben 200fokon 15 perc alatt készre sütöm.
(Zabliszt nem 100% paleo, lassan felszívódó szénhidrát)
Zablisztet még nem használtam,itt az ideje kipróbálnom!Nagyon guszta a pizza!
Kautz, a zablisztet úgy is használhatod, hogy kávédarálón zabpehelyt ledarálsz és olyan durvára, vagy finomra ahogy szeretnéd, én most rendes zablisztet használtam, gyors, finom, nem 100% paleo, de egészségesebb, mint a sima fehér liszt, lassan felszívódó szénhidrát a zabliszt.
Na, Henikém, ezt nagyon fogom szeretni!!!!!!!!!! Nagyon ugyes vagy!
Ez nagyon jó lesz a papának mentve,köszi!
hogyan fordítom meg?
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!