30 dkg vaj vagy margarin
15 dkg étcsokoládé
40 dkg zabpehelyliszt
1 fél csomag sütőpor
1 cs vanília cukor
4 db tojás
20 dkg cukor
Robotgépben készítettem el a masszát. A margarint a cukorral, a vaníliával és a tojással összedolgoztam, majd hozzáadtam a lisztet a sütőporral, végül a darabolt csokoládét beleforgattam. Mikor összeállt a nyers krém, elővettem egy közepes tepsit és kibéleltem sütőpapírral. Nem annyira sűrű tészta így kanállal- Korongokat formáltam belőle, majd előmelegített sütőben, 180 fokon, 20 percig sütöttem.
Ebből az adagból 60-65 db tallér lesz. Édes ropogós kávéhoz teához.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!