Valamit rosszúl írtam,a perc helyett óra kellett volna:((((
5 kg.padlizsán
1kg.fehér hagyma
3 kg.pritamin paprika
1 l. jó minöségű olaj
1 l.paradicsomlé
só
szemes bors/egy maréknyi/
8-10 babérlevél
szalicíl
A padlizsánt megsütjük,meghámozzuk és ledaráljuk.
A paprikát ledaráljuk és 1/2 l.olajban 1-2 órát dinszteljük,mig az olaj feljön a tetejére.
A hagymát szintén darálás után 1/2 l.olajban ugyancsak 1-2 órát dinszteljük.
Egy nagy edénybe összetöltjük a padlizsánt,paprikát,hagymát és belerakjuk a fűszereket,paradicsomlevet.
Összefőzzük 1 jó órát,ha igen vastagnak látjuk higítjuk paradcsomlével vagy olajjal.
Üvegekbe tesszük,késhegynyi szalicílt teszünk a tetejére,utána száraz dunsztba rakjuk,mig kihűlnek,mehet a kamrába!!
Sok sikert !!Jó étvágyat!!!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!