Felkockázok kb. 10 dkg jófajta füstölt szalonnát.
A nagy jénai tálamba teszem, 1 evőkanál olajat adok hozzá, és elkezdem pirongatni.
Majd adok hozzá 3 nagy fej kis kockákra vágott fehér hagymát, sót, őrölt görögszénamagot.
Pirongatom, majd hozzá keverem a 8-9 db felszeletelt paprikát, sütögetem, ezt követően hozzáadom a fél kg felaprított barna csiperkegombát.
Fedő alatt sülnek, a vége felé 3 nagy, felkockázott paradicsomot adok még hozzá.
Picit még fő, azután kb. 4 dl jó tejfölt keverek bele, ezzel egyet összerottyantom, és már tálalhatom is.
Finom kovászos kenyérrel felséges eledel!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!