A torta elkészítését mosogatás szempontjából érdemes a tojásfehérje felverésével kezdeni.
Majd a tojások sárgáját összekeverjük kézimixerrel a porcukorral, langyos vízzel,és az olajjal.
Utána következik a sütőporos liszt, majd a végén óvatosan a felvert hab.
A masszát kétfelé osztjuk, az egyik felébe belekeverjük a kakaót és rumot.
Most következik a türelemjáték!!
A tortaforma közepére két evőkanálnyit felváltva a kakaósból, valamint a sárga masszából rétegezünk.
Mindig csak a közepére, nem kell elkenegetni ,a következő réteg súlya ellapítja a
tésztát, és így adódik a csíkozás.
A rétegezést addig folytatjuk, amíg a masszából tart.
170 fokon, 50-percig sütjük, de érdemes tűpróbát végezni .
Nagyon dekoratív, finom torta lett.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!