30 dkg uborka legjobb az apró
1 kis fej fejes saláta
1 fél lila káposzta
2-3 szál sárgarépa
1 nagy doboz tejföl
1 marék szárított fokhagyma
1 mokkáskanál konyhasó
3-6 szem koriandermag darabosra törve
5-10 mustármag darabosra törve
késhegynyi őrölt bors
1 mokkáskanál 20% ecet
ízlés szerint őrölt chili paprika (kihagyható)
2 -3 gerezd fokhagyma
A zöldségeket tisztítsuk meg ,a répát és a káposztát a lehető legvékonyabbra szeljük a salátát csíkokra vagdossuk.
Az uborkát gyaluljuk le uborkagyalun. Ekkor mehet bele a hozzávalóknál említett mennyiségben az összes fűszer és minden hozzávaló. Kevergessük kicsit, majd kóstoljuk meg. Ha szeretnénk, ízesítsük még ízlés szerint. Ha ez megvan, tegyük be a hűtőbe legalább 5-6 órát pihenni, hogy az ízek összeérjenek benne. Ezt követően hidegen lehet tálalni. nekünk nagyon ízlett.A káposzta engedhet a színéből szép rózsaszínes salátánk lesz .
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!