Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Leves / meleg recept ( tálaláskor ) » Zöldbableves túrós galuskával

felvitel dátuma: 2016-04-18 16:51:56       mai nézettség: 1       nézettség: 703
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

50 dkg zöldbab

2 evőkanál olaj

2 db sárgarépa

1 db gyökér

1 db zöldségleves kocka

2 dl tejföl

2 evőkanál liszt

bors

citromlé

Kapros túrógaluskához:

25 dkg túró

1 csokor kapor

1 db tojás

3 evőkanál búzadara

Előkészületi idő: 20 perc


Főzési idő: 50 perc
Elkészítés:

A leveszöldségeket megtisztítjuk és feldaraboljukolajon megpirítjuk majd felöntjük kb. 1,5 dl vízzel, beleszórjuk  a zöldbabot és néhány percig pároljuk a zöldségeket. Ezután felöntjük vízzel és belerakjuk a leves kockát és puhára pároljuk . Közben elkészítjük a galuskát.

A túrót összetörjük villával, hozzáadjuk az apróra vágott kaprot, tojást és a 3 evőkanál búzadarát és egy kevés sót.

Vízbe mártott kanállal galuskákat szaggatunk a levesbe és amikor felúsznak a tetejére akkor tejfölös lisztes habarással besűrítjük a levest. Tálalás előtt fél citrom levével és apróra vágott kaporral ízesítjük.

Szakács: Nagynékati


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.