Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Leves ételek recept » Zöldborsó leves zúzával

felvitel dátuma: 2014-07-18 10:41:50       mai nézettség: 1       nézettség: 1947
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:
30 dkg zúza
1 ek kacsa vagy libazsír
1 szál sárgarépa
1 szál fehérrépa
30 dkg zöldborsó
1 szál zellerzöld
1 ek finomliszt
1 kávéskanál pirospaprika
1 db paprika
1 db paradicsom
5 dkg vaj
1 db tojás
2 ek rétesliszt
1 csokor petrezselyemzöld
1 ízlés szerint
1 ízlés szerint ételízesítő
Előkészületi idő: 20 perc


Főzési idő: 50 perc
Elkészítés:
A csirkezúzát megtisztítom, feldarabolom, és egy fazékban, a zsíron megdinsztelem
Hozzáadom a kockára vágott répákat, a zöldborsót, majd tovább dinsztelem.
Ezután megszórom finomliszttel, elkeverem, egy kicsit pirítom, rászórom a pirospaprikát, és felöntöm 1 liter vízzel.
Beleteszem az ételízesítőt, az egészben hagyott vöröshagymát és fokhagymát, a zellerzöldet, a félbevágott paprikát és paradicsomot, majd ízlés szerint sózom.
Felforralom, majd lassú tűzön, 30 percig főzöm.
A réteslisztből, tojásból és vajból, az apróra vágott petrezselyemzöld felével, kevés sóval, lágy galuskatésztát keverek, majd a forrásban lévő levesbe szaggatom. 5 perc lassú forralással, készre főzöm.
Tálalás előtt, kiveszem belőle a vöröshagymát, és megszórom a maradék petrezselyemzölddel.
Szakács: LigetiK


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.