Én másképpen készítem, de biztos így is nagyon finom! Ügyes vagy! ♥
1 kg fagyasztott zöldborsó
1evőkanál zsír
4-5 evőkanál liszt
2 dl tejszín
1 pici fej hagyma
2 gerezd fokhagyma
Fűszerek: só,cukor,vegeta,pirospaprika
Debreceni vagy virsli
A borsót a cukorral,sóval,vegetával,aprított vöröshagymával,annyi vízben,ami ellepi, feltesszük főzni. Közben a zsírral és 2 kanál liszttel,fokhagymás,pirospaprikás rántást készítünk. A tejszínt pedig simára dolgozzuk a maradék liszttel. Amikor a borsó megfőtt, hozzáadjuk a rántást és a habarást is. Átrottyantjuk és a bevagdosott virsliket és debreceni kolbászokat megsütjük, majd tálaljuk.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!