Nagyon szép, nagyon szeretjuk!
1/2 kg zöldborsó /mirelit/ vagy 1kg friss
3 szál sárgarépa
2 szál fehér répa
1/4 zeller
1 fej vöröshagyma
petrezselyem zöld
só
ételízesítő
őrölt fehér bors
2 kk.pirospaprika
5 dkg vaj
2 ek.finom liszt
A galuskához:
1 db tojás
10 dkg finom liszt
só
A fűszerek Toldi Fűszer termékek: www.toldifuszer.hu
Előkészítés:A zöldségeket megtisztítjuk,feldaraboljuk.
Elkészítés:A vajon 8-10 percet dinszteljük a zöldségeket.Sózzuk,borsozzuk,ételízesítőt adunk hozzá.Megszórjuk a liszttel,pár percig pirítjuk majd beletesszük a vöröshagymát egészben / a végén kivesszük/ zöldborsót,petrezselymet,pirospaprikát.Felöntjük a kívánt mennyiségre és készre főzzük.A tojásból és a lisztből galuska tésztát keverünk és a végén a levesbe szaggatjuk.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!