Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Zöldborsós apró pecsenye

felvitel dátuma: 2016-06-02 16:45:29       mai nézettség: 1       nézettség: 3258
részletes recept
Hozzávalók 3 személyre:

Hozzávalók:40 dkg sovány sertés comb vagy szűzérme 2 fej vöröshagyma 2-3 gerezd fokhagyma kb. 5 dkg füstölt szalonna, majoránna  ízlés szerint, , bors, piros arany 60 dkg zöldborsó (mirelit is lehet)

Előkészületi idő: 30 perc


Főzési idő: 60 perc
Elkészítés:

Elkészítés: Először az apró pecsenyét készítjük el: A húst megmossuk, majd 2-3 cm széles, vágjuk. A szalonnát vékony csíkokra vágjuk, zsírjára sütjük. A megtisztított, felkarikázott hagymát és a vékonyra szeletelt fokhagymát a szalonna zsírjában fedő alatt megpároljuk, rátesszük a húst, majd ízlés szerint sózzuk. Erőteljesen borsozzuk, kevés piros arannyal és majoránnával fűszerezzük. Néhány percig erős tűzön pirítjuk, majd lefedjük és lassú tűzön puhára pároljuk, ha kell vizet öntünk rá.Már majdnem kész ekkor hozzáadjuk a borsót és együtt pároljuk, rövid lére sütjük. Galuskával tálalom.

Szakács: Ilona


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.