60 dkg sertéscomb
só. őrölt bors
egy csipetnyi őrölt kömény
egy csipetnyi curry
2 közepes fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
egy kevés majoránna
egy evőkanál sűrített paradicsom
egy csipetnyi csili pirospaprika (erős pirospaprika)
olaj
10 dkg zöldborsó
3 dl pecsenyelé
A húst kockára vágjuk, majd a sóval, borssal, köménnyel, curryvel, hagymával, fokhagymával, majoránnával, sűrített paradicsommal, pirospaprikával és az olajjal jól összekeverjük, majd egy serpenyőben, forró olajon egy kicsit megpirítjuk, majd felöntjük a pecsenyelével, ha nincs akkor víz is jó, letakarva kis lángon fél puhára pároljuk, bele tesszük a zöldborsót készre pároljuk. Szükség esetén még ízesítjük.
Párolt rizzsel tálaljuk.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!