A hagymát és a fokhagymát megpucoljuk az Új Generációs Konyhai Előkészítő Késsel, majd a TurbóAprítóban összedaraboljuk.
Az olajat beletesszük az 1 l-es Mesterszakács Nyeles Főzőedénybe, felmelegítjük és a hagymát üvegesre pároljuk.
Levesszük a tűzről és a fűszereket a hagymához keverjük. Beletesszük a kockára vágott húst, összekeverjük és visszatesszük a hőforrásra. Belekerül azonnal a zöldborsó is, amivel szintén összekeverjük és lefedjük az edényt a tetejével. A ragut készre főzzük, lassú tűznél, kis fokozaton.
Figyelem! Víz egy milliliter sem kell hozzá!
Közben a Mikrós Rizsfőzőben elkészítjük a rizst is az alábbiak szerint:
http://www.youblisher.com/p/240305-mikros_rizsfozo_edeny/
A ragut én rizs körettel szeretem, ezért ez készült hozzá.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!