A húsz alaposan megtisztítjuk, felkockázzuk.
A vöröshagymát megpucoljuk, kockára vágjuk.
A szalonnát vékony csíkokra szeljük.
A szalonnát zsírjára pirítjuk, rászórjuk a hagymát, üvegesre pároljuk.
Rátesszük a húst, majd fehéredésig pirítjuk.
Sózzuk, borsozzuk és felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje, lefedjük.
Amikor már majdnem puha a hús, de még van rajta víz, ráöntjük a borsót és együtt puhára főzzük.
A lisztet csomómentesre keverjük a tejszínnel, majd szépen a húshoz keverjük.
Hagyjuk felfőni, ez pár perc.
Melegen, nokedlivel, főtt tésztával vagy tarhonyával kínáljuk.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!