Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Leves / meleg recept ( tálaláskor ) » Zöldség leves

felvitel dátuma: 2013-04-21 15:42:39       mai nézettség: 2       nézettség: 1910
részletes recept
Hozzávalók 6 személyre:

 

·         1 kg vegyes leveszöldség (sárgarépa, fehérrépa zeller , karalábé borsó)

·         Ezúttal mirelit vegyes zöldséget használtam

·         2 evőkanál olaj

·         1 csipet őrölt bors

·         1 tk  ételízesítő

·         1 tk vágott petrezselyemzöld

·         1 maréknyi leves tészta

·         1 tk liszt

·         1 tk piros paprika

·         1 tk só

Előkészületi idő: 10 perc


Főzési idő: 30 perc
Elkészítés:

A megtisztított zöldségeket felkockázom, és az olajon megforgatva, ételízesítővel megszórva lefedem, és hagyom párolódni.
Mivel most mirelit zöldségem volt ezért a lisztet picit dinsztelem az olajon félrehúzva beleteszem a pirospaprikát és felengedem vízzel és így teszem bele a zöldségeket .

Amikor már majdnem megpuhultak, megszórom az őrölt borssal, sóval  majd felengedem még annyi vízzel, hogy leves legyen belőle.
Szórok még rá ételízesítőt vagy beledobok 1 leveskockát, és megvárom, míg felfő.
Egyébként a végén tenném bele a rántást.
A Mirelit zöldség hamarabb megfő .

Legvégén beledobok egy maréknyi leves tésztát mindegy milyen és készre főzöm a levest.

Szakács: Csildi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.