Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Zöldség leves,burgonyás galuskával

felvitel dátuma: 2016-01-25 18:13:54       mai nézettség: 1       nézettség: 2263
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

10 dkg zöldborsó

10 dkg apróra vágott sárgarépa

5 dkg apróra vágott gyökér

5 dkg darabolt zeler

15 dkg brokkoli

1 gerezd fokhagyma

1 kicsi fej vöröshagyma

2 evk étolaj

1 csapott evk

1 evk liszt

Gauskához---1 nagyobb burgonya

1 tojás

4 evk liszt,kb,,

Előkészületi idő: 10 perc


Főzési idő: 35 perc
Elkészítés:

A lábasba,bele tesszük az étolajat,és erre a zöldségeket,picit pároljuk,és bele keverjük az egy evk lisztett,és el keverjük,ezutánfel öntjük annyi vízzel hogy bőven el lepje zöldségünket,ekkor egy mokka kanál sót teszünk,és mikor majdnem kész,el készítjük,akockára szelt már puhára főtt egy nagy burgonyát,össze törjük,és egy tojást teszünk hozzá,és annyi lisztett ,hogy galuska tésztát,jól szaggatható tésztát kapjuk,amit a lassan főzésben készülő zöldséglevesünkbe szaggatunk,és 5,,7 perc mulva már kész is.Az egész főzési ideje,35 perc.

Szakács: Marika


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.