tetszik
· 1 csomó zsenge sárgarépa
· 40 dkg zöldborsó
· 1db pritamin paprika
· 2 szikkadt zsemle
· 1 tojás
· 1 fej hagyma
· 2 ek zsemlemorzsa
· napraforgó olaj
· fél csokor petrezselyem
· só
· bors
· 1 teás kanál piros paprika
40dkg sertés comb darálva
zöldségek helyett tehetünk
1 cs 50dkg mirelit zöldség köretet is
1. A megtisztított zöldborsót, a felkarikázott sárgarépát, a kockára vágott zöldpaprikát kevés sós vízben megpároljuk.
2. A szikkadt zsemléket vízbe áztatjuk
3. Megforrósított olajon üvegesre pároljuk a kockára vágott hagymát. Hozzáadjuk a darált sertéshúst, és 5 percig pároljuk. Belegyúrjuk a kicsavart zsemlét, a lecsöpögtetett zöldségeket, a fűszereket a tojást .A masszát fűszerezzük, cipót formálunk belőle, és kiolajozott tűzálló tálba halmozzuk. Meghintjük a zsemlemorzsával, és forró sütőben megsütjük.
4. Mindig a Tupperware szilikon Király formában sütöm ,nekem ez nagyon kényelmes
mert könnyen kijön belőle sütés után .
( A fűszerek Toldi Fűszer termékek, www.toldifuszer.hu )
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!