Elkészítés:
A hust vekony csikokra vagy kis kockakra vagjuk es keves olajon puhitom.Mikor kifeheredett sozom,borsozom es hozzaadom a lecsepegtetett gomba szeleteket.Atforgatom es lefedve puhitom tovabb neha megkeverve.Mikor majdnem megpuhult a fedot leveve hozzaadom a vastagabb csikokra vagott paprikakat,a hagyma csikokat es atforgatom oket.A repat vekony csikokra vagom es 3-5 perces parolas utan a paprikakhoz adom.A zoldsegeket ne fozzuk puhara hadjuk kicsit ropogosan,ugy finomabb.Hozzaadjuk a zoldseges hushoz a kukoricat es a kaposzta levelet amit csikokra vagy kockara vagtunk.Atforgatjuk es beizesitjuk szojaszosszal es tariyakival.A tariyaki es a szojaszosz adja meg az etel igazi izet es szinet,eppen ezert en bokezuleg banok veluk. ( min 2-3 ek mindenbol,de mennyisegtol fuggoen tobb is mehet bele) Atforgatjuk es levesszuk a gazrol.Osszekeverem a menetkozben kifozott nudels tesztaval es megszorom tetszoleges mennyisegu mogyoroval,durvara vagott dioval vagy akar szeletelt mandulaval. ( dio,mogyoro es a mandula elhagyhato) Talalasnal megszorom a tetejet snidlinggel. Sozasnal vegyuk figyelembe a szoja sotartamat!
Szakács: evi