25 dkg fagyasztott vegyes zöldség (zöldbab, brokkoli, sárgarépa, kukorica stb.)
25 dkg zacskós barnarizs (1 zacskó 12,5 dkg rizst tartalmaz)
1 teáskanál vegeta
2 evőkanál zsír vagy olaj
1 evőkanál só
Serpenyőbe teszem a zsírt vagy olajat és hozzáadom a vegyes zöldséget. Megszóróm a vegetával és puhára párolom. A két zacskó rizst sós vízbe megfőzöm, a zacskó dobozára írt időig. ( Van amikor elég 10 perc, de van olyan is, hogy 25 perc a főzési idő.) A lecsöpögtetet rizst hozzáadom a zöldséghez és összekeverem. Ammenyiben száraznak találod, lehet hozzáadni egy kis pecsenye zsírt vagy sült kacsa vagy libazsírt.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!