· 1kg csirkemell hús
· 1,5 kg burgonya
· 2 fej vöröshagyma
· 50 dkg vegyes zöldség
· 8 gerezd fokhagyma
· 1 tk só
· 1 kk bors
· 1 kk majoranna
· 1 kk kakukkfű
· 1 tk piros paprika
1. A megmosott, meghámozott burgonyát apró kockákra vágjuk,forró olajban megsütjük.
2. A csirkemellet t is kockákra vágjuk, majd nagyon kevés olajon pirítani kezdjük.
3. A meghámozott vöröshagymát felaprítjuk, vagy lereszeljük. A fokhagymát szintén felaprítjuk.hozzáadjuk a húshoz
4. megfőzzük a vegyes zöldséget ,majd leszűrjük .
5. Hozzáadjuk a húshoz, majd fűszerezzük.
6. A burgonyát és a húst összekeverjük,+a zöldségeket is hozzáadjuk de ez a lépés elhagyható viszont így az igazi .
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!