Hozzávalók
50 dkg csirkemell filé
4-5 szál sárgarépa
2-3 paradicsom
1 fej hagyma
3 szál új hagyma zölddel együtt
1 tk örölt bors
1tk só
1 csipet őrölt kömény
1 pici piros paprika
2 gerezd fokhagyma
Olaj
A csirkemellet vékony csíkokra vágjuk, megszórjuk őrölt borssal, köménnyel, ízesítjük a zúzott fokhagymával,,sózzuk, és a kevés olajon elkezdjük pirítani .A pici piros paprikával ekkor szórjuk meg . Közben a zöldségeket megtisztítjuk
és vékonyan felcsíkozzuk, én mindent a zöldség szeletelőn vékonyra szeltem . A serpenyőben már a közepes lángon piruló csirkecsíkokat kétszer háromszor átforgatjuk amolyan félkészre . Amikor a hús szépen fehéredik belerakjuk az összes zöldséget mellé és további 15 perc alatt készre pároljuk .
Hozzá fűszeres uborka salátát tálaltunk és kivételesen burgonya pürét ,de lehet hasáb burgonyával is .
http://www.receptlap.hu/recept/fuszeres_uborkasalata__tejfollel_10166
A hozzávaló saláta receptje csatolva van
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!