1 fej vöröshagyma
3-4 szál sárgarépa
1 fehérrépa
1 evk liszt
1-2 paradicsom
1 paprika
40 dkg cukorborsó
fél kg csirkemell filé
1 dl tejföl
kakukkfű, oregánó, tárkony
kevés piros arany
só
bors
1 kk hidegen sajtolt olívaolaj
http://grapoilashop.hu/
Az apróra vágott vöröshagymát zsiradékon üvegesre pároljuk, majd hozzáadjuk az apróra felkockázott csirkehúst, fűszerezzük és fehéredésig pirítjuk.
Kevés vízzel felöntjük, mikor már kezd puhulni a hús beletesszük a felkarikázott sárgarépát és petrezselyemgyökeret, zöldborsót, cikkekre vágott paradicsomot és a paprikát.
Piros aranyat adunk hozzá.
A tejfölt kikeverjük 1 ek liszttel és ha megfőtt az összes zöldség és a hús behabarjuk vele a ragut.
Hozzá tésztát javasolok, nálunk spagetti tésztával készült.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!