A kelkáposztát megmossuk, a torzsát kivágva apróra vágjuk.
Egy fazékban felöntve vízzel feltesszük főni.
A répát és a krumplit megtisztítjuk, meghámozzuk, előbbit karikára, utóbbit kockára vágjuk.
Beleszórjuk a levesbe.
A fűszereket, bors, köménymag, só belehintjük.
A lisztet a kevéske olajon megpirítjuk, tűzről levéve beleszórjuk a pirospaprikát, a tejföllel krémesre keverjük.
Ha megpuhultak a zöldségek, a leves léből kivéve csomómentesre hígítjuk a rántást, majd a levesbe öntjük folyamatos kevergetés mellett.
Felforraljuk. Melegen tálaljuk.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!